lørdag 11. desember 2010

Jentene som skal på tur

No er vi klare for å reise på tur!

Det blir Anita, Ida Kristin, Marte og Tone som reiser på tur. 

Denne veka har vi oppgitt nødvendig informasjon når ein reiser til land som USA :) 


Da er vi i gang med å få på plass praksissted til dere i USA. I forbindelse med arbeidet for visum trenger vi å hvite deres statsborgerskap. I denne omgang trenger jeg ikke å se noe pass, men send meg en melding med beskjed om deres statsborgerskap. Jeg vil videresende det til våre kontakter i USA som arbeider med saken.



Ny melding til dere som skal til USA. Tidligere har studentene som har vært i North Carolina blitt innkvartert i private hjem. Dette tilbudet ønsker våre kontakter i USA å tilby også denne gangen. I den sammenhengen har jeg fått spørsmål om det er noen som har problem med å bo i hjem som har katt eller hund (Allergi eller andre grunner)? De ønsker også å få opplyst alder. Fint om dere kan gi en rask tilbakemelding på dette. Skulle dere ikke ønske privat innkvartering, så må dere også gi meg beskjed så snart som mulig. I så tilfelle må dere selv ordne med bosted.

lørdag 4. desember 2010

Reisemålet

Då er det klart at reisemålet for vår utenlandspraksis blir Chapel Hill i North Carolina. Altså skal vi fem veker til USA! Vi er klare :)


North Carolina ligger på østkysten. 


Chapel Hill