søndag 27. februar 2011

Chapel Hill

For øyeblikket sitter vi på Starbucks på East Franklin Street. Endelig på nett igjen :) Ute er det sol. 

Flyturen til North Carolina var med et lite fly, 2+1 sete i bredden. Ny og spennende opplevelse for nåkken...

Ida Kristin

Tone

Når vi landa på flyplassen Raleigh/ Durham, tenkte vi at kanskje noen kom og møtte oss der, siden vi ikkje viste kor vi skulle. Derfor såg vi om det var noen der for å møte oss. Vi lurte på om vi skulle ta taxi til leilighetene vi skulle bu i, men visste jo ikkje om det var noe resepsjon der kor vi kunne få nøkkel til leilighetene. Selfølgelig hadde vi ikkje telefonnummer til noen heller. 

Venting på flyplassen Raleigh/Durham

Anita

Marte

Vi henvendte oss til ei dame i resepsjonen. Ho fant nummeret til en av kontaktpersonene våre, og ringte. Etterpå ordnet ho shuttelbuss for oss til leilighetene. Så skulle vi møte nåkken der. Ut på kvelden kom desse tre kontaktpersonene våre til leilighetene. Ein av dei foreslo å ta oss med på ein super market, så då gjorde vi det. Fekk handla litt mat og sånt. 

Knallfint vær den dagen vi kom.

Utafor leilighetene

Vore ute og handla


Vi trudde kanskje at kontaktpersonene ville vise oss litt rundt når vi kom her, men, nei, dei hadde travel helg, så vi måtte berre sjå oss rundt på egen hånd. Så i går når me sto opp fant vi oss ein buss og reiste ned der vi hadde vore på super market dagen før, for der var også et kjøpesenter. Gikk rundt der ei stund, og åt lunsj. 

Tone, Marte og Anita er klare for shopping



Så tok vi bussen heim att, og ein anna buss til et anna kjøpesenter, men det var ein skuffelse. Smakte Frozen Youghurt og tok siste bussen heim att. Var ute og åt på kvelden, pizza, for andre gang den dagen :) 

Frozen Youghurt


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar