fredag 25. mars 2011

Bye, bye Chapel Hill

I dag har me hatt siste kvelden vår i Chapel Hill. 



I går hadde me siste dagen vår i praksis. Sa ha det til alle barna på avdelingen og alle lærerene me hadde hatt.

På kvelden var vi og alle lærerene og kontaktpersoner invitert på middag til Rebecca, som var ein av våre kontaktpersoner. Var bare en av lærerene og "styreren" som kom fra barnehagen. Hadde litt variert mat til forrett; shrimpsandwiches, crisp bread med brown cheese, kjeks med nåkke amerikansk ost og pistasjonøtter. Etter dette fikk vi servert pasta, som Rebecca hadde laget. Til pastaen var det en saus, som luktet godt, og oppi der var det tunfisk. Til dessert fikk vi jordbær med ricottacheese med honning. Sier ikkje meir om maten.

I dag har vi slappet av i leilighetene. Var innom i barnehagen en tur for å si ha det til de siste. Etter det var vi på Peppers Pizza for siste gang, og spiste den deilige pizzaen der. Utrolig, men vi har faktisk blitt vant til å drikke brus med klorsmak.

I morgen blir det å pakke siste rest, og så tar vi flyet til New York. Vi har prøvd å sette opp en ca. plan for hva vi vil gjøre hvilken dag. I morgen blir det derfor middag på T.G.I Fridays som ligger like ved hotellet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar