lørdag 26. mars 2011

I LOVE New York :)

Då har vi ankommet New York. 

New York!

Vi begynte dagen med å pakke oss ut av leilighetene, før vi ble hentet av Sharon og kjørt til flyplassen. Vi tok et lite fly til NY JFK.

American Eagle; sånt fly vi kom med. 

Welcome to New York

Allerede på flyplassen ble vi møtt av folk som kunne kjøre oss, for de hadde taxi. Vi var litt skeptiske, fordi de var så påtrengende. En mann som var tydelig merket med at han kom fra et firma, ba oss vente innenfor. Da sa han at vi måtte stille oss taxi-køen, og ikke sitte på med noen andre. Igjen kom folk og ville kjøre oss, men vi sa vi skulle stille oss i køen. Noen av disse fortalte oss at de taxiene bare gikk til Brooklyn, ikke til Manhattan der vi skulle. Smart som vi var, og vanskelig å lure, spurte vi han som sto og delegerte taxier til folk, og han kunne fortelle at taxiene gikk til Manhattan.

Vi kom inn i sentrum og fant hotellet vårt. Sentralt og veldig flott. Fikk tildelt rom i 20. etasje.



Hotellrommet; Her kan det bli trangt om plassen, men ka gjør vel det? Vi e jo i New York. Vi ska jo ikkje sitte på hotellrommet då. 

Når vi hadde funnet oss til rette der, gikk vi ut for å spise på Fridays. Derfra gikk turen nedover 34th street, innom noen skobutikker. Convers-sko og joggesko ble handlet. Empire State Building ligger tre kvartal bortenfor hotellet, og slukket lyset i en time pga. Earth Hour. Videre gikk vi opp 6th avenue, og havnet midt på Times Square. Her var vi innom den gigantiske Toys 'R' us.

Tone, Anita og Marte med Empire State Building i bakgrunnen. 



 Times Square

 Ida Kristin

 Tone



 Tone, Anita og Marte på Toys 'R' us. 

Et lite legohus.  

Det gjør nesten vondt i nakken av å se toppen på alle de høye husene, og i morgen blir det joggesko på beina :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar